Каталог
Усі категорії

Продам ідеальний дім для відпочинку в мальовничому місці Орлівщині.

У обране
189,500 $
Розміщено: 16 липня 2024, 20:39 Поділитися

Продам ідеальний дім для відпочинку в мальовничому місці Орлівщині.

189,500 $
Показати номер телефону
Написати продавцеві
Денис Булахов на Ozimka з 30.03.2020
Опис
Продам ідеальний дім з генератором та каміном в мальовничому місці Орлівщини. Ліс. Стара Слобода. 5 хвилин до заміського комплексу «Золотий пляж».

Максимальна автономність та захист від блекаутів (безперебійне електропостачання, власна свердловина, декілька видів опалення).

Рідкісна пропозиція в якій поєднались: якість будівництва за найвищими стандартами, ексклюзивна локація, функціональний проєкт в одному поверсі, сучасний інтер'єр, красива архітектура, оптимальна площа будівлі та розмір ділянки.

Новобудова 2021 року. Всі меблі та техніка нові (включені в ціну будинку).

Планування: вітальня з кухонною зоною, спальня, кімната відпочинку, баня, основний та гостьовий санвузли, топкова кімната, прихожа, тераса. Загальна площа всіх приміщень — 101 м².

Прикраса дому — камін з тристороннім скляним фасадом (може використовуватись як альтернативне джерело опалення). Два види основного теплопостачання: електричний котел з системою радіаторів і теплою підлогою та універсальний твердопаливний котел оснащений системою автоматики. Максимальна енергоефективність завдяки якісному утепленню стін, стелі та підлоги.

Ділянка 25 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія домоволодіння нагадує парк з доріжками для прогулянок. Збережено концепцію природного лісу. В найзатишнішому місці двору — альтанка з вуличною кухнею. У вечірній час особливу атмосферу створюють вуличні ліхтарі та підсвітка. З господарських будівель і споруд: навіс для авто, вольєр, дровники, вуличний санвузол та купіль.

Безпеку периметру та дому забезпечують система пультової охорони та відеоспостереження. Додаткова опція захисту: система автоматичних ролет.

Ціна будинку — 189,500 $.

Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.
Характеристики
Кто разместил
Агент
Тип дома
Дом
Комнат
3 комнаты
Общая площадь, м²
101
Площадь участка, сот.
25
Розташування
Днепропетровская область, Орловщина, Орлівщина, Дніпропетровська область, Україна

Розміщено: 16 липня 2024, 20:39
Поскаржитись

Коментарі

189,500 $
Показати номер телефону
Написати продавцеві
Денис Булахов на Ozimka з 30.03.2020
(0)
Поскаржитись

Оголошення з тієї ж категорії

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 100 ₴ на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись

Цей сайт використовує файли cookies для зручнішої роботи користувачів з ним. Продовжуючи подальше використання Сайту, Ви погоджуєтесь з цим. Докладніша інформація доступна в Політики використання cookie

Зрозуміло
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Вибрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?